Voor groepen vanaf 10 personen kan er op 
zondag of maandag telefonisch en vooraf gereserveerd worden. 

Francesca Sterckx.​  - 

 

Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.

Stages liep ze in de keukens van onder andere :
 

- Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk)

- MOO (Barcelona, Spanje)

- Arrop (Valencia, Spanje)

- Hof ter Hulst (Hulshout, België).


Na al deze opgedane kennis was ze werkzaam in volgende sterrenzaken:
 

- De tuinkamer (Beerzel)

- Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker)

- 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
 

Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.